Изказване на президента на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев

...
Изказване на президента на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев
Коментари Харесай

Любо Ганев: Трябва да мислим за следващата цел

Изказване на президента на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев след срещата от осминафиналите на Европейското състезание сред тимовете на Франция и България, приключила 3:0.

Любомир Ганев (президент на федерацията) – „ За нас това състезание към този момент завърши. Казах на момчетата да не помнят колкото се може по-бързо и да мислим за идната цел. Това е Олимпийската подготовка, там имаме да изиграем седем мача за доста малко време – 9 дни. А пък знаем ли, може да ни се усмихне ориста и да създадем някоя изненадваща победа, която да ни даде крила, с цел да играем по-самоуверено против другите.

Първенството не завърши по метода, по който си го представяхме. Знаете, че задачата беше най-малко присъединяване на четвъртфинал, не успяхме да я реализираме, само че пък остава третото и може би най-важното съревнование за годината, което пък, в случай че успеем да го завоюва и се класираме в първите два тима, мисля, че всички ще забравим това, което направихме през тези 10 дни.

Организацията на шампионата беше на ужасно равнище с помощта на целия екип. Имаме похвали от Европейската конфедерация. Поклон пред публиката и няма да спра да го дублирам – за първи път шести следващ мач на България ние продаваме безусловно всички билети на предварителна продажба. Това до момента в никакъв случай не се е случвало. Благодаря на почитателите за поддръжката, която оказват на тима, даже когато той не играе на нужното ниво, те са постоянно зад него и постоянно са нашият седми състезател. “, добави ганев, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР