Изкърпване на единични дупки и малки ремонти на настилките се

...
Изкърпване на единични дупки и малки ремонти на настилките се
Коментари Харесай

Предстои ремонт на улици за над 200 000 лв. в Асеновградско

Изкърпване на единични дупки и дребни поправки на настилките се прави на повече от 25 улици в Асеновград. Предстои да бъдат ремонтирани и улиците " Тунджа ", " Любен Каравелов ", " Стефан Караджа ", " Борис Сарафов ", " Арда ", " Бузлуджа ". " В тази поръчка е планувано и покачване на шахти в квартал " Долни Воден " - на улица " Захария ", сподели пред медии кметът на града лекар Емил Караиванов.
Започна осъществяването на Инвестиционната стратегия в частта с съществени поправки на улици, като досега в приключен тип за четири. Общата стойност на осъществените за тях ремонтни действия възлиза на над 186 000 лв.. Това са улиците " Васил Петлешков ", " Бор " в квартал " Долни Воден ", част от " Вишна " и " Захари Стоянов ", за която жители сигнализираха, че асфалтът е положен прекомерно високо и при проливни дъждове дворовете им ще се пълнят с вода. В момента се работи по " Захария " и " Къпина " в същия квартал, " Полковник Драгов " и " Богомилска " в село Тополово, " Здраве " и " Христо Ботев " в Долнослав. Ремонтът на тези улици е остойностен на малко над 174 000 лв..
Предстои възлагането на главен ремонт на още голям брой улици в Асеновград и селата Боянци, Мулдава и Нови извор, за които ще бъдат вложени над 200 000 лв.. Заедно с възобновяване на пътните настилки се работи и по нови ограничения за сигурност на придвижването. За задачата на улица " Речна " към този момент са ситуирани изкуствени неравности - по този начин наречените " кабъри ". Такива ще бъдат сложени и на други основни улици в града. " Все още не е направен лист с местата, тъй че ще се одобряват сигнали и оферти от жители по тематиката ", изясни Караиванов. Разпоредено е също при удобни климатични условия да бъде осъществено маркирането на хоризонталната пътна мркировка. Очаква се опресняването й да стартира при започване на идващия месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР