Изкарахме една жестоко тежка и безсънна нощ. Досега са ни

...
Изкарахме една жестоко тежка и безсънна нощ. Досега са ни
Коментари Харесай

Изкарахме една тежка и безсънна нощ - разказ на българката Рина Бакалова на живо от Израел

Изкарахме една грубо тежка и безсънна нощ. Досега са ни нападали внезапно, без да чакаме, а в този момент стояхме и чакахме 5 часа да дойдат дроновете от Иран. В същото време имаше ракети от Иран, от Йемен, от Сирия и от Ливан. Това описа онлайн от Израел в българката Рина Бакалова.

" Сутринта оповестиха, че са били над 500 ракети, кои са летяли над Израел, само че популярност Богу не са паднали на територията на Израел. Има доста дребни опустошения и за жалост едно детенце от бедуините е потърпевшо, само че още през нощта е минало на интервенция. Надяваме се и се молим да е добре ", сподели Рина Бакалова.

Освен че децата не са на учебно заведение, няма някакви въведени ограничавания, всички са на работа и живота стартира да се връща към естествен темп. Възстановени са полетите, което значи, че няма някаква действителна заплаха сега, добави тя.

Рина Бакалова е оптимист и се надява да няма някаква ответна реакция от страна на Израел:

" Надявам се, че са взети всички ограничения от страна на Америка и Бенямин Нетаняху ще бъде вразумен, тъй като ескалация сега не е нужна на никой. Смятам, че нещата би трябвало да минат към този момент в дипломация и политика. Те видяха, че нищо не може да се случи на Израел с всички тези офанзиви, тъй като армията е готова и се оправи извънредно добре. "

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР