Изиграхме едно добро полувреме - предвид разиграванията, които правихме, и

...
Изиграхме едно добро полувреме - предвид разиграванията, които правихме, и
Коментари Харесай

Георги Терзиев: Добре е, че изиграхме контрола срещу такъв отбор

" Изиграхме едно положително полувреме - поради разиграванията, които правихме, и класата, която има съперникът. През второто някои неща наклониха везните към съперника и по тази причина се получи по този начин.
 Лудогорец с тежко проваляне в Австрия, някогашен състезател на Ботев Пд унищожи Лудогорец с тежко проваляне в Австрия, някогашен състезател на Ботев Пд унищожи "орлите "
Силна инспекция, играят всяка година в Европа. Добре е, че изиграхме подобен мач. Пътят, по който сме тръгнали, е подобен. Със сигурност беше ексцентрична подготовката. Времето беше малко, само че по този начин беше за всички.
 Шимунджа: Не сме удовлетворени от загубата, само че такава е обстановката Шимунджа: Не сме удовлетворени от загубата, само че такава е обстановката
Ако нормално една подготовка е 35-40 дни, в този момент е някаква комбинация. Дано сме намерили рецептата и да сме готови. Малкото време не е опрощение. Мисля че надградихме, по отношение на месец по-рано. Бяхме много време дружно, наблягахме на тактически неща, които ще дадат отражение в формалните мачове ", съобщи Терзиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР