Изхвърленият за една година от футбола Филип Филипов се закани,

...
Изхвърленият за една година от футбола Филип Филипов се закани,
Коментари Харесай

Фичо ще съди БФС, нарече обяснение на Левски жалко

Изхвърленият за една година от футбола Филип Филипов се закани, че ще съди БФС. Явно раздразнителен от удара, който Дисциплинарната комисия му нанесе, изпълнителният шеф на ЦСКА - София разгласи следното: " Няма да оставя хората, които унищожиха футбола в България, да ме стопират и да ми не разрешават да се занимавам с обичания спорт. Ще заведа дело против тях ".

" През октомври се видя на конгреса какъв брой огромна е поддръжката за Бербатов. Тогава един клуб даде едно тъпо пояснение за какво поддържа Борислав Михайлов – поради 40-годишно другарство. А в това време почитателите му обявиха изрично, че са за смяна в българския футбол ", съобщи Филипов пред " Тема Спорт ", очевидно визирайки думите на притежателя на Левски Наско Сираков за другарството му с Михайлов.
 От От "Армията ": Филип Филипов става градинар! Хегемон Десети е кукловод на господин Оставка
" В сряда следобяд станахме очевидци на следващите неуместни решения. Бяха изключени 104 клуба. Тези хорица, които взимат тези решения, би трябвало да схванат, че не те са футболният съюз. Сега те отстраниха клубове, само че скоро клубовете сами ще напущат шампионатите поради тяхното неприятно ръководство и най-после ще останат сами да си играят в Бояна на дребни малки врати ", пророкува някогашният бранител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР