Изгубен ключ, пропуснат важен ангажимент – някои хора постоянно забравят

...
Изгубен ключ, пропуснат важен ангажимент – някои хора постоянно забравят
Коментари Харесай

3-те най-разсеяни зодии

Изгубен ключ, пропуснат значим ангажимент – някои хора непрекъснато не помнят нещо. Това може да се дължи и на техния зодиакален знак. Ето кои три зодии минават за най-разсеяни.

Овен

Овните са склонни да правят по няколко неща едновременно. При това има заплаха в един миг да се разсеят и да пропуснат нещо от дългия си лист със задания. Понякога им е мъчно да се концентрират напълно върху едно нещо, тъй като мислите им към този момент препускат към идващото. За Овните е особено, че не не помнят дреболии като киселото мляко в супермаркета или цялостната кофа за отпадък в кухнята, само че когато става дума за същински значими неща, паметта постоянно им изневерява. Така да вземем за пример не помнят рождения ден на лелята или пропущат крайния период за подаване на данъчната си декларация. Затова е добре Овните да разчитат на напомнящи бележки или да употребяват подсещащата функционалност на смарт телефона си.

Близнаци

Близнаците минават за непостоянни и, нагледно казано, вятър ги вее на бял кон. Този знак непрестанно търси нови завършения. Ако някъде дава обещание да бъде по-забавно, Близнаците постоянно са подготвени да изоставят настоящите си отговорности и да се посветят на нови хора или места. Заради открития си и жизнеспособен манталитет те са доста известни и познават огромен брой хора. Така може да се случи да не помнят за една или друга спогодба.  Ето за какво за жал не може постоянно да се разчита на представителите на тази зодия.

Водолей

За този знак споделят, че има оракулски заложби и е повдигнат над нещата. Водолеите обичат да размишляват за всевъзможни неща. Занимават ги универсални тематики и с огромно наслаждение залягат над образованието си. При това обаче от време на време не помнят за сегашното. Изречения като: „ О, през днешния ден ли беше часът ми при зъболекаря? “ или  „ Боже, напълно забравих, че на следващия ден вечер е празненството по случай 80-ия рожден ден на дядо! “ са типични за Водолея.  На този знак също ще му е от изгода да си записва уговорките в тефтерче или да си води календар, с цел да не пропусне нещо значимо.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР