Изграждат парк в белослатинското село Галиче, научи агенция BulNews. Инициативата

...
Изграждат парк в белослатинското село Галиче, научи агенция BulNews. Инициативата
Коментари Харесай

Нов парк ще радва хората в село Галиче

Изграждат парк в белослатинското село Галиче, научи организация BulNews.
Инициативата е на Сдружение "Роден двор ". Новото място за отдих и забавление на локалните парк "Галишка стряха " ще се намира в необятния център на обитаемото място, около река "Барата ", сподели ръководителят на управителния съвет на сдружението Захарий Стоянов.
"Това е едно голямо зелено пространство, имало е остаряла чешма. Понеже е пустееща територия, взехме решение да създадем актив. Все отново зелените пространства, когато се реновират и приведени във тип, дават в допълнение отражение върху популацията. Именно по тази причина взехме решение да залесим територията, озеленим, изградим седящи места. Ще опитаме да обновим и остарялата чешма, която е била на мястото. Имаме обезпечени от Европейски Съюз 12 000 лева С тези пари надлежно ще можем да реализираме нещата, които сме планували и се надяваме това да бъде огромна изненада за жителите на село Галиче ", съобщи той.
В най-скоро време предстоят анализите за създаване на парк "Галишка стряха ", а действителните действия се чака да стартират през март.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР