Изграждането на стабилни и наистина удовлетворяващи взаимоотношения не е толкова

...
Изграждането на стабилни и наистина удовлетворяващи взаимоотношения не е толкова
Коментари Харесай

3 вида предупредителни знака във връзките, които не трябва да игнорирате

Изграждането на постоянни и в действителност удовлетворяващи взаимоотношения не е толкоз лесна задача, тъй като всяка връзка събира двама обособени индивида със своя присъща характерност. И до момента в който някои разлики могат да бъдат уравновесени, има и такива, които просто са непреодолими.

Red flags или преведено безусловно на български език „ червени флагове “ са всички предупредителни знаци, които подсказват на човек, че нещо не е както би трябвало да бъде. Предупредителни знаци са качества или държания в евентуалния или сегашен сътрудник, които са мощно притеснителни и не би трябвало да бъдат подценявани.

Когато сте в интервала на медения месец или казано по различен метод – влюбването, доста елементарно може да не забележите предупредителните знаци, които са пред очите ви през цялото време. Пренебрегването на тези знаци не е във ваш интерес, въпреки отчитането им да е извънредно неприятно, а даже и мъчително. Именно те ви оказват помощ да установите по-ясно дали даден човек е подобаващ сътрудник за вас.

Предупредителните знаци могат да бъдат в действителност доста, само че всички те попадат най-общо в три необятни категории: справедливи, релационни и персонални.
Обективни предупредителни знаци
Това са държания, които обективно са нездравословни за всяка една връзка. Те включват всяка форма на физическо, прочувствено или вербално принуждение, както и неща като неистини, изневери, хронично егоистично държание, нарцистични трендове, липса на доверие и така нататък

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР