Изграждането на пречиствателната станция за отпадни води във Видин ще

...
Изграждането на пречиствателната станция за отпадни води във Видин ще
Коментари Харесай

Изграждането на пречиствателната станция за отпадни води във Видин ще продължи с нов изпълнител

Изграждането на пречиствателната станция за отпадни води във Видин ще продължи с нов реализатор. Строителството стартира през 2013 година, като е изпълнена една трета от работата.
За да продължат строителните действия беше подписан контракт за финансиране за сегашния интервал на стратегия " Околна среда ". Осигурена е безплатна помощ с близо 18 милиона лв. и към този момент има контракт с нов реализатор. Преди да стартира строителството ще бъде осъществена техническа експертиза, сподели Цветко Тужаров от обединяването, което прави строителният контрол.За да знаем, дали фактически подписаните и формирани актове и протоколи по време на строителството от нашите прародители,  са действителни такива.
Едва 33 % от дейностите по построяването на пречиствателната станция са изпълнени до момента, сподели заместител кметът на Видин Цветан Асенов.Срока за осъществяване на строително-монтажните работи, заявен от фирмата-изпълнител е 266 дни.За неспазване на контракта общината стартира арбитражно произвеждане против предходния реализатор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР