Изграденото временно възпрепятстващо съоръжение по границата да бъде предадено за

...
Изграденото временно възпрепятстващо съоръжение по границата да бъде предадено за
Коментари Харесай

Оградата по границата да е на „Гранична полиция“ искат губер...

Изграденото краткотрайно възпрепятстващо оборудване по границата да бъде предадено за стопанисване на „ Гранична полиция “, защото тя е ползвател и има опция за непрекъснато наблюдаване и оценка за положението на обекта. Около това мнение се сплотиха участниците в работна среща във връзка със почналите действия за увеличаване на защитата на българо-турската граница, която се прове в Ямбол. Участие взеха регионалният шеф на Хасково инж. Минко Ангелов, заместникът му Мартин Узунов, заместник- вътрешните министри Емил Ганчев и Венцислав Катинов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров, шефът на основна дирекция „ Гранична полиция “ основен комисар Деян Моллов, регионалните шефове на Ямбол и Бургас - Георги Чалъков и проф. д.н. Мария Нейкова, шефовете на регионални дирекции Ямбол и Хасково и РДГП - Елхово.

Областните шефове в най-кратки периоди да изготвят и дават в Министерство на вътрешните работи разбор за моментното положение, направените разноски, желаните средства и осъществените действия по поддръжка.

На скоро след оглед по въздух и земя на границата ни с Турция и президентът Румен Радев изрази мнение, че оградата, която в обособени сектори и пропаднала, би трябвало да се възвърне и да се съобщи на „ Гранична полиция “. Сега тя е на регионалните шефове, които обаче нямат средства за поддържането й.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР