Изградени са 11 нови повдигнати пешеходни пътеки и изкуствени напречни

...
Изградени са 11 нови повдигнати пешеходни пътеки и изкуствени напречни
Коментари Харесай

Изградиха 11 нови повдигнати пешеходни пътеки край училища и детски градини във Варна

Изградени са 11 нови повдигнати пешеходни пътеки и изкуствени напречни неравности във Варна, оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “.

По-голямата част от оборудванията са пред учебни заведения, детски ясли и градини и са били планувани в бюджета за тази година. Те са ситуирани на ул. „ Блян “ пред входа на ОДЗ „ Крилатко “; на ул. „ Блян “ пред входа на ОДЗ „ Звънче “; пред централния вход на СОУ „ П. К. Яворов “, регион Владислав Варненчик; на кръстовището на ул. „ Дрин “ с ул. „ Генерал Радко Димитриев “, която се употребява от учениците в ОУ „ Петко Р. Славейков “ и III ПМГ „ Акад. Методий Попов “; пред пешеходната пътека на ул. „ Братя Миладинови “, на кръстовището с ул. „ Оборище ", употребена от учениците в ОУ „ Васил Априлов “; пред пешеходната пътека на ул. „ Васил Друмев “, на кръстовището с ул. „ Найден Геров “, употребена за секване от учениците от професионалната гимназия по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “; в сектора на автобусна спирка " Черноморец ", в двете направления по линия на рейс 31А по бул. " Св. Св. Константин и Елена " и ул. " 42-ра " ; в кв. Галата на ул. „ Галатея “; на ул. " Петко Стайнов " пред СУПЦ " Д-р Железкова " ; в с. Тополи на ул. " Акация ", преди първа пресечка; на кръстовището на бул. „ Приморски “ с ул. „ Македония “.

Всички новоизградени уреди са изцяло съобразени с техническите условия за сигурност на придвижването, разказани в Наредбата за изискванията за създаване или монтиране върху платното за придвижване на изкуствени неравности и на други средства за ограничение на скоростта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР