Изгоряла е входната врата на апартамента, електрмерите на целия ход,

...
Изгоряла е входната врата на апартамента, електрмерите на целия ход,
Коментари Харесай

Журналистът От Бургас, Чиито Вход Запалиха Изригна: Опит За Убийство!

" Изгоряла е входната врата на жилището, електрмерите на целия ход, както и вратата на асансьора. Обгазен е целият вход ", разясни Борислав Пенков.

" Нямам право нищо изрично да настоявам ", сподели той. Той уточни Петър Биберов, с който има пререканияпреди, като вероятен причинител. " Той ми нанесе телесна щета, само че вичко завърши с съглашение с прокуатурата. Аз се съгласих, тъй като той има деца, те би трябвало да имат татко. Бибиров се призна за отговорен пред съда. Мисля, че нещата са завършили..Но очевидно не са ", разясни фоторепортерът.

Полицията е задържала за разпит 37-годишния Петър Биберов.

Преди година фоторепортерът беше атакуван по време на работа, до момента в който снима изгоряло заведение в Морската градина. Делото завърши предишния месец с извънсъдебно съглашение и една година пробация на престъпно проявения Петър Биберов.

„ Те тогава ми споделиха, че ми е бедна фантазията и какво ще ми случва оттук насетне и в действителност те си извършват заканите. Аз нищо неприятно на никого не съм направил, една фотография за вестника – нищо повече. Обаче това към този момент не е заплашване, това е опит за ликвидиране и то освен на мен, тука са цялостен вход хора ”, сподели Борислав Пенков.

Огънят е сподавен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. На мястото на случая служители на реда са направили подробен оглед, като иззели част от изгорялата автомобилна гума. Установени са очевидци на пожара, част от които към този момент са разпитани.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР