Изглежда тази есен е много продуктивна за харизматичния шеф Илиан

...
Изглежда тази есен е много продуктивна за харизматичния шеф Илиан
Коментари Харесай

Ето какво е слабото място на Шеф Кустев от Мастършеф

Изглежда тази есен е доста продуктивна за харизматичния началник Илиан Кустев, който изгря в ново амплоа като член на журито в „ Мастършеф “ и като… началник на детски кулинарен мастърклас. Под зоркото му око, както и това на брата на Владо Карамазов – началник Иван Александров, най-малко 120 малчугани получиха базови умения в приготвянето на обичаната си храна – десертите.



Зрителите на бТВ познават хапливия език на Кустев, само че на спонтанния детски „ Мастършеф “ той се показа по напълно друг метод като подходи към децата с грижа и обич. „ Ако едно дете е на пет години, би трябвало да се държиш все едно и ти си на пет. Тогава към този момент има баланс и тогава детето стартира да ти обръща внимание и да те слуша “, съобщи той.

Дали особеното усърдие, с което той подходи към дребните бъдещи кулинари, е симптом, че взискателния началник е подготвен за още едно дете от новата си половинка, можем единствено да гадаем, само че пък посредством разнообразни кексчета, бисквити и тортички, Кустев трансформира професионалното готвене в фантазия за някои от хлапетата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР