Изглежда поговорката, че на лъжата краката са къси, застигна Десислава

...
Изглежда поговорката, че на лъжата краката са къси, застигна Десислава
Коментари Харесай

Излъга ли Десислава Радева всички?

Изглежда поговорката, че на лъжата краката са къси, застигна Десислава Радева и истината за скандалната й неистина лъсна.

Близо два месеца изминаха откогато Десислава Радева се прибра от ходенето си по религиозния път до Камино де Сантяго. Все още обаче прекосяването й до там остава цялостна тайнственост. 

Тя самата не е обелила и дума за тази й разходка, а тематиката продължава да вълнува доста съществено огромна част от обществото.
От няколко дни във фейсбук групата „ Пътя Камино “ се водят горещи разногласия дали Десислава Радева въобще е била на поклонение в Испания.

Мариана Коцева твърди, че името на Радева не участва в нито един от регистрите на поклонниците, получили подпечатан документ в края на маршрута. 
Това навежда на мисълта, че Десислава Радева въобще не е ходила до Камино, а по всяка възможност е била някъде другаде в чужбина и то по напълно друга причина.

Латинка Балкова от Тутракан обаче твърди, че е засякла Десислава Радева по маршрута. Според изказванията й президентшата носела тежка раница и вървяла първа от групичката. Дори за по-любопитните можела да даде фотография, само че съгласно нея не е редно.

В същото време не е изключено тя в действителност да е поела по пътя за душевно филтриране, поради обстоятелството, че в последните години Десислава Радева е в плен на депресивни мисли. След претърпяната от нея мозъчна интервенция през 2021 г, те станали още по-натрапчиви. Тогава лекарите колкото да съумяха да я спасят от аневризмите, застрашаващи живота й.
Източник: retro.bg
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР