Изглежда, отношенията между колумбийската певица Шакира и вече бившата й

...
Изглежда, отношенията между колумбийската певица Шакира и вече бившата й
Коментари Харесай

Появи се ВИДЕО как бившата свекърва на Шакира я хваща за лицето и й нарежда да мълчи

Изглежда, връзките сред колумбийската певица Шакира и към този момент някогашната й свекърва Монсерат Бернабеу постоянно са били доста напрегнати. В мрежата беше оповестено архивирано видео, което шокира почитателите на певицата. Във видеото майката на футболиста Жерар Пике много прочувствено беседва със снаха си.

Първо, майката на Пике се усмихва благо на певицата, а по-късно ненадейно я хваща за лицето и прави жестове да мълчи за нещо. Както отбелязва El Mundo, диалогът сред снахата и свекървата продължава в нормалния звук, а по лицата на Шакира и Монсерат се появяват даже усмивки.


„ Това се случи на 26 януари 2016 година, само че в този момент видеото е възобновено в мрежата, с цел да показва неприятните връзки, които постоянно са съществували между певицата и някогашната й свекърва “, пишат испански публицисти.

Феновете на Шакира бяха възмутени от това държание на майката на Пике. В мрежата стотици почитатели застанаха в отбрана на певицата и осъдиха държанието както на Бернабеу, по този начин и на самия Пике, който безмълвно следил протичащото се.

" О, Боже! Каква майка, подобен наследник! ", " Как Шакира толерира това семейство? ", " Горката Шакира!

Ден преди този момент някогашният другар на певицата, футболистът Жерар Пике, за първи път разгласява фотография в обществените си мрежи с новото си гадже, студентката Клара Чиа Марти. Колумбийската певица Шакира реагира на първата публична фотография на Жерар Пике и новата му другарка.

Колумбийската певица и членът на ФК Барселона живеят дружно повече от 10 години и имат две деца дружно, Саша и Милан. Въпреки това звездите в никакъв случай не са влизали в формален брак.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР