изглежда дори с още по-изваяно тяло, отколкото бе преди. Британецът

...
изглежда дори с още по-изваяно тяло, отколкото бе преди. Британецът
Коментари Харесай

Накъде повече? Джошуа е станал още "по-нацепен", Усик да му мисли

наподобява даже с още по-изваяно тяло, в сравнение с бе преди. Британецът е несъмнено най-атлетичният на външен тип боксьор в последните години, а очевидно има още накъде да се развива. Това си пролича при тренировките му с новия щаб.
Бившият международен първенец в най-тежката категория наподобява подготвен за възмездие против украинеца Олександър Усик, който му лиши коланите. Това се случи на 25 септември 2021 година на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм ".

Усик бе в ролята на новобранец за дуела, а една от аргументите бяха килограмите в интерес на Джошуа - цели 9. Най-вероятно сега британецът тежи още повече от Олександър. Поне по този начин наподобява на видеото, което можете да видите по-долу в материала.
Джошуа имаше потребност от смяна и стори такива в треньорския си екип. Ангел Фернандес, испански треньор, се появи на фрагменти в обществените мрежи, на които тренира с Джошуа. Самият британец бе в Съединени американски щати, където тренира в най-популярните зали там, като един път даже и Флойд Мейуедър бе тъкмо до него и му даваше директиви.
Именно в Америка .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР