Изглежда, че ситуацията около Хари и кралското семейство е динамична.

...
Изглежда, че ситуацията около Хари и кралското семейство е динамична.
Коментари Харесай

Чарлз III с условие към Меган и Хари. За да не им вземе къщата, иска да присъстват на коронацията

Изглежда, че обстановката към Хари и кралското семейство е динамична. И въпреки семейството и херцозите на Съсекс, които избягаха чак в Съединени американски щати, с цел да бъдат самостоятелни, да са в студени връзки, въпреки всичко крал Чарлз към момента е податлив да не порязва сина си и снаха си, като ги остави без дом в Лондон.

 

Да, Меган и Хари рядко дръзват да летят до Англия и когато го вършат, то е за доста малко и с четири очи гледат да се завърнат в сегашния си дом в Америка, само че жестът на краля, а точно че пожела да ги изсели от Фрогмор Котидж, говореше доста за връзките им. Сега обаче Негово Величество очевидно е размисил, тъй като източници от кралския двор издават, че той е разрешил на принц Хари и обичаната му да се настанят в имението, само че единствено в случай че одобряват поканата да участват на коронацията му при започване на месец май. 

 

Всъщност, с цел да бъдем напълно точни, информацията гласи, че Чарлз позволява на херцозите да останат във Фрогмор Котидж само като посетители и единствено за интервала към историческото събитие. И несъмнено - те би трябвало да потвърдят авансово, че ще участват, което от своя страна ще постави завършек на безкрайното чудене на Меган и Хари дали да се появят на коронацията. 

 

Припомняме, че крал Чарлз Трети даде разпореждане от двореца да уведомят херцозите, че ще се наложи да изоставен Фрогмор Котидж вечно, безусловно ден след публикуването на записките на сина си " Резервен ". И въпреки по първична информация да изглеждаше по този начин, като че ли наследникът на Елизабет Втора гони сина си и снаха си от единственото им жилище в Лондон поради брат си Андрю, истината ще се окаже доста по-различна.

 

Всъщност, в основата на всичко е безконечният зложелател на Хари - по-големият му брат принц Уилям. И въпреки през годините двамата да са изглеждали толкоз задружни, херцогът на Съсекс неуморно го атакува за отминали събития. И май ще се окаже, че Уилям си го връща, като дава хрумвания на татко им.

 

Междувременно Хари не има намерение да приключи скандалните си обществени самопризнания, които дава под всевъзможни форми - изявленията, подкаст, документални филми, книги... В последната си изява, която се състоя през уикенда, принцът призна, че опиатите му помагали в най-тежките му интервали преди години. Нещо повече, той разясни, че кокаинът не му въздействал, само че марихуаната постоянно му осигурявала необикновено прекарване и го измъквала от тъмнината. Същото твърди и за психеделичната дрога, която го подтикнала да се отпусне, да се усеща свободен и удобно в личната си кожа. Изпитвал същинска лекост.

 

С две думи - Хари призна, че опиатите са го трансформирали вечно. А по отношение на актуалната обстановка, а точно че е изпъден от Фрогмор Котидж, принцът разяснява, като посочи, че в никакъв случай не се е чувствал като жертва и в никакъв случай не е търсел съжалението на хората.

Източник: woman.bg

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР