Изглежда, че Шая Лабьоф и Миа Гот очакват първото си

...
Изглежда, че Шая Лабьоф и Миа Гот очакват първото си
Коментари Харесай

Шая Лабьоф очаква дете от бившата си съпруга

Изглежда, че Шая Лабьоф и Миа Гот чакат първото си дете. 28-годишната актриса беше видяна с бременно коремче в Пасадена, Калифорния по-рано тази седмица, пишат от.

Лабьоф и Гот възобновиха връзките си откакто се разведоха през 2018 година Двамата се ожениха през 2016 година на гала в Лас Вегас, водена от подражател на Елвис Пресли и излъчена онлайн онлайн. Запознават се, до момента в който снимат кино лентата „ Нимфоманка “ на Ларс декор Триер, и са дружно в продължение на четири години преди сватбата си.
 Шая Лабьоф и Миа Гот  Шая Лабьоф и Миа Гот  Шая Лабьоф и Миа Гот  Шая Лабьоф и Миа Гот
След раздялата им Гот беше свързвана за малко с Робърт Патинсън . Лабьоф бе привързан с певицата FKA Twigs , която в края на 2020 година подаде дело против него за прочувствено, физическо и полово принуждение. По това време завършиха и връзките сред Шая Лабьоф и актрисата Маргарет Куоли .

Въпреки че се разделя и събира неведнъж, през 2020 година Лабьоф и Гот бяха видяни да носят брачни ленти, а Гот - и диамантен пръстен .
 Шая Лабьоф и съвсем 20 години под светлините на прожекторите  Шая Лабьоф и съвсем 20 години под светлините на прожекторите  Шая Лабьоф и съвсем 20 години под светлините на прожекторите  Шая Лабьоф и съвсем 20 години под светлините на прожекторите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР