Изглежда, че откакто книгите 50 нюанса сиво“ и екранизациите по

...
Изглежда, че откакто книгите 50 нюанса сиво“ и екранизациите по
Коментари Харесай

Kакво харесват мъжете в грубия секс?

Изглежда, че откогато книгите „ 50 нюанса сиво “ и екранизациите по тях станаха известни, грубият секс и BDSM (робство/дисциплина, доминиране/подчинение, садизъм/мазохизъм) са на върха на вълната.

Но желанието за недодялан секс не е нещо ново. Грубият секс може да бъде захапване, прилепяне с телесното тегло или мятане в леглото без грам финес, все едно сътрудникът ви е пещерен човек. Разбира се, грубият секс може да стане по-интензивен, навлизайки в някои BDSM територии – завързване за леглото, ощипване, пърпорене, боричкане.

Тенденцията в интерес на грубия секс разтревожи дамите, мъжете и доста родители, изключително под формата на полемика за равнището на принуждение, присъстващо в „ 50 нюанса сиво “. И въпреки всичко проучванията изрично демонстрират, че хората, които обичат BDSM, като цяло са душевен здрави и са претърпели почти същото равнище на полово принуждение като останалите хора.

Ето 5 основни аргументи някои хора да получават толкоз доста наслаждение от грубия секс:

1. Има детайл на изненада

Една от аргументите мъжете (и жените) да се възбуждат от грубия секс е детайлът на изненада, който разпалва нашите допаминови рецептори, което ни доставя повече полово наслаждение. Неочакваните прекарвания ни оказват помощ да поддържаме нашите взаимоотношения вълнуващи и свежи. Ние сме по-смели, когато се занимаваме с недодялан секс, тъй че ще изпробваме разнообразни чувства. Хапането и пляскането също ще подтиква допамина.

2. Изпраща обръщение на доверие

Учените допускат, че това идва от нашето животинско завещание, където приятелското хапане е част от ранната игра и постоянно е вградено в обществените ритуали. Някои приматолози означават, че такова захапване нормално се случва сред доверени фамилии и другари, като че ли казвайки без думи: „ Толкова ти имам вяра, че мога да се пъхна в устата ти и няма да ме нараниш “.

3. Ухапването може да се употребява и за определяне на доминация

Силата е вълнуваща, а контролът е централна тематика в половите взаимоотношения. Както придобиването, по този начин и предаването на власт може да бъде извънредно полово вълнуващо за доста хора. Тъй като през днешния ден доста дами заемат авторитетни позиции на работа, прекарвайки през целия ден във взимане на извънредно значими решения, отказването от надзор в спалнята може да бъде привлекателен афродизиак. Да накарате някой да поеме физически надзор над вас, може да послужи като успокояващо облекчение.

4. Силата е опияняваща

По време на недодялан секс мъжът е свободен да усеща, че може да вземе каквото желае от партньорката си. Тя, от своя страна, може изцяло да усети какъв брой мощно той я желае, което я прави по-отворена към него. Сексуалното послушание е акт на дейна схватливост, а не на бездейност. Неговата мощ я възбужда и колкото повече се възбужда, толкоз по-силна се усеща и толкоз по-горещ става сексът и за двамата. Доминирането и подчинението всъщност основават красива противоположна връзка на взаимно наслаждение и задоволство.

5. Грубият секс дава допустима опция за грубия сътрудник да бъде малко себелюбив

Той (или тя) може да вземе каквото желае. Негов ред е да поведе хорото и да вземе решенията по какъв начин ще наподобява то. Той управлява ритъма и модела на танца и не би трябвало да се сдържа. Разбира се, не всички мъже желаят да управляват нещата. Някои обичат грубия секс най-вече, когато те са тези, които могат да пуснат контрола и да оставят колегата си да господства. Много мъже, които имат огромна власт в кариерата си, се радват на опцията да оставят някой различен да (ги) ръководи.
Да бъдеш схватлив, се трансформира в извънредно възбуждащо.

Някои двойки обичат да си сменят функциите, тъй че всека от тях да има опцията да бъде от горната страна. Други са склонни да имат избрани функции, когато се отдадат на недодялан секс. Така или другояче, грубият секс е вълнуваща смяна от нормалния им вид всекидневен полов продан. След като ясно разберете – или сте подготвени да признаете – грубият секс е възбуждащ, от кое място да започнете? Грубият секс работи най-добре с някого, на който имате доверие. Говорете с колегата си за увеличение на грубостта идващия път, когато вършиме секс. Уверете се, че сте получили ясно единодушие, преди да станете по-груби, изключително в случай че ще добавите някои детайли на BDSM. След като сте създали това, давайте! Тази независимост е едно от най-наелектризиращите прекарвания, което прави грубия секс толкоз необикновено прелъстителен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР