Издирва се 48-годишна жена, избягала от психодиспансера в Пловдив, съобщи

...
Издирва се 48-годишна жена, избягала от психодиспансера в Пловдив, съобщи
Коментари Харесай

48-годишна жена от Карлово е в неизвестност повече от 26 дни

Издирва се 48-годишна жена, избягала от психодиспансера в Пловдив, заяви за Агенция " Фокус “ Хари Харалампиев, неин непосредствен другар.  Жената е оповестена за общодържавно търсене на 6 декември, само че досега няма диря от нея. Тя се споделя Жанета Тодорова и е от Карлово. Облечена е с кафяво яке, със светли дънки и черни боти, има сини очи.

По информация от приятеля и, през последния час му е било обявено, че жена,  отговаряща на същите описания е била видяна в пловдивското село Белащица. Ходела  дезориентирано, гледала е елхата в центъра на селото. Вече са задействани локалните групи да схванат дали това е търсената Жанета.

Тя е художник, през последните 4 години е била в Холандия, само че се е върнала и още веднъж е в тежка меланхолия. " Принципно тя е доста интелигентно момиче, твърди Харалампиев. Говори четири езика, единият от тях иврит, има болестта от години, само че ние се оправяме “, сподели още той. Тъй като той пътува отвън страната, в последно време Жанета е била със сестра си и възрастния си татко, където непрекъснато е говорела за самоубийство.

Така е била настанена в Психодиспансера в Пловдив, откъдето настояват, че е избягала през оградата. Но в действителност няма скъсана ограда, описа Хари Харалампиев. По думите му, никой не ревизира и записите от камерите. Изобщо, съгласно него, не се прави нужното, с цел да бъде открита.

Приятелите и обикалят и я търсят на всички места, даже са употребявали дрон за това, само че следи към този момент няма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР