Издателят на американското порносписание "Хъслър" Лари Флинт предложи "до 10

...
Издателят на американското порносписание "Хъслър" Лари Флинт предложи "до 10
Коментари Харесай

Лари Флинт предлага 10 млн. долара за компромат за Тръмп

Издателят на американското порносписание "Хъслър " Лари Флинт предложи "до 10 млн. $ " за всеки, който даде информация, водеща до импийчмънт и премахване от поста на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, в публикация на цяла страница в неделното издание на "Вашингтон пост ", съобщи Асошиейтед прес.

По време на президентската акция предходната година Флинт оферираше 1 милион $ за оня, който даде видео или аудиозапис, "хванал " Тръмп в незаконно или полово непочтено държание.

В днешната реклама Флинт търси "димящо дуло " - неопровержимо инкриминиращо доказателство, годно да бъде оповестено и да смъкна Тръмп от поста.

Флинт изброява многочислени аргументи, заради които съгласно него Тръмп би трябвало да бъде отхвърлен - компрометиране на вътрешната и интернационалната политика, изговаряне на стотици нагли неистини, недодялан непотизъм и назначение на неквалифицирани персони на високи постове. В края на обявата има безвъзмезден номер и имейла адрес.

По думите на Флинт процесът на импийчмънт е "мръсна, скандална работа, само че алтернативата - още три години дестабилизираща дисфункция - е по-лоша ". "Смятам, че е мой родолюбив дълг и дълг на всички американци да се отървем от Тръмп, преди да стане прекомерно късно ", написа създателят на обявата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР