Издателство Клет България спечели сребро за „Успешно развитие на бизнес

...
Издателство Клет България спечели сребро за „Успешно развитие на бизнес
Коментари Харесай

Клет България с награда за успешно развитие на бизнес организация

Издателство Клет България завоюва сребро за „ Успешно развиване на бизнес организация “ и бронз за „ Инвеститор с визия “ по време на публична гала на Годишните награди на b2b Media, която се състоя на 12 юли в София.

„ Благодарим за оценката на напъните, които поставяме. Работата ни се основава на устрема да способстваме със личните си благоприятни условия, експертиза и пристрастеност, с цел да подпомогнем образованието у нас. Цялата ни активност е в посока да създадем образованието по-достъпно, по-разбираемо, интуитивно и в последна сметка да води до забележими и ясни усъвършенствания в живота на хората. Продължаваме да работим за въвеждането на новаторски просветителни решения и качествено обучение. “, разяснява Владимир Колев, шеф на издателство Клет България.

За осма поредна година в границите на състезанието бяха наградени най-хубавите компании, организации и персони за нововъведения, устойчиви и социално-отговорни акции, благотворителни дела, сполучливо разрастващи се бизнеси и водачи. Участниците се конкурираха в над 30 разнообразни категории.

В началото на 2020 година издателство Клет България си слага за цел да надгради метода към учителите като се възползва от насъбраното познание за спецификата на техните потребности. В тази посока развива няколко основни плана, измежду които онлайн самодейността ориентирана към преподавателите „ Е-академия “, интерактивната просветителна платформа iZZI, съдържаща над 50 000 просветителни ресурса, подготвени видео уроци, анимации и помощни образователни материали. Стартират и партньорска стратегия със СофтУни за надграждане цифровите умения на учителите „ Дигиталният преподавател “, както още редица начинания и образования в поддръжка на учители, възпитаници и родители.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР