Издателска къща ХЕРМЕС“ представя МАЛКА КНИГА НА ТИБЕТСКИТЕ РИТУАЛИ от Джуди Цуай

...
Издателска къща ХЕРМЕС“ представя
МАЛКА КНИГА НА ТИБЕТСКИТЕ РИТУАЛИ
от Джуди Цуай
Коментари Харесай

Книга за тибетските ритуали

Издателска къща „ ХЕРМЕС “

п редставя

МАЛКА КНИГА НА ТИБЕТСКИТЕ РИТУАЛИ

от

Джуди Цуай

размер: 192 стр.

Цена: 14,95 лева

ISBN 978-954-26-2197-3

Превод Евелина Андонова

Древни практики за подсилване на мозъка, тялото и духа

Очаквайте на 18 октомври!  

За книгата

Този справочник е за всеки, който има интерес към античните практики и мъдрост и желае да ги интегрира в забързаното си всекидневие, с цел да реализира вътрешен баланс. Тук са разказани обичайни тибетски ритуали за физическо и ментално здраве, като главният фокус е върху комплекса Петте тибетски ритуала, които са показани в техния известен вид и в по-съвременните им модификации. Наред с това са включени дихателни и медитативни извършения от хималайския будизъм, които намаляват равнищата на стрес и покачват виталната сила.

За да придобием по-пълна визия за същността на тибетската просвета и философия, авторката ни среща в резюме с правилата на нейната медицина, астрология, типове йога, обучение за чакрите и енергийните потоци. Основата идея за холистично схващане за индивида и света отваря съзнанието за вековната мъдрост и разрешава излекуване на всички равнища.

За създателя

Джуди Цуай е създател на книги, преподавател и водещ на подкаст.

Джуди има две бакалавърски степени от университета „ Бъркли “ – по британски език и по всеобщи връзки. Тя е учител по йога, рейки мастър и основател на практики по осъзнатост.

Най-голямото й премеждие – като се изключи че обикаля света с кемпер, е построяването на магически живот дружно с щерка си Уайлдър Лав в слънчева Калифорния. Може да наблюдавате вдъхновяващите й пътувания на уеб страницата www.wildheartedwords.com.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР