Издателска къща ХЕРМЕС“ представя КНИГА ЗА ЛИМФАТА от Лиса Левит Гейнзли обем: 336

...
Издателска къща ХЕРМЕС“ представя
КНИГА ЗА ЛИМФАТА
от Лиса Левит Гейнзли
обем: 336
Коментари Харесай

Книга за лимфата от ИК Хермес

Издателска къща „ ХЕРМЕС “

п редставя

КНИГА ЗА ЛИМФАТА

от

Лиса Левит Гейнзли

размер: 336 стр.

цена 19,95 лева

ISBN 978-954-26-2213-0

Превод: Снежана Милева

Пълно управление за устройството и функционалностите на лимфната система с включени петминутни серии за самомасаж за положително здраве, висок тонус и блестяща кожа

Очаквайте на 28 март!  

За създателя

Lisa Levitt Gainsley credit Michael Muller

Лиса Левит Гейнзли е сертифициран лимфедемен терапевт. Работила е в медицински центрове, преди да основе частна процедура преди 20 години. Водещ специалист и деятел в региона на лимфния масаж и дренаж, тя е чест посетител в здравни и начин на живот излъчвания и медии и организира курсове и семинари.  

За книгата

В дългогодишната си процедура на лимфедемен терапевт авторката става очевидец на невероятните резултати от лимфодренажния масаж. В тази книга тя споделя опита и знанията си, с цел да се погрижите сами за своето здраве и хубост. Тя предлага лесни за осъществяване илюстрирани серии самомасаж, приспособени за постоянно срещани проблеми като задържане на течности, главоболие, храносмилателни и неврологични признаци, намален имунитет, тревога, наднормено тегло, целулит и бръчки. Предложени са и съпътстващи способи за активиране работата на лимфната система като холистични практики, извършения и целесъобразни храни.                                             Независимо дали търсите облекчение за здравословен проблем или нестихваща болежка, или просто желаете да се погрижите за цялостното си положение, в тази книга ще намерите нужната информация и експертни препоръки.

Откъс  

Тази книга е резултат от времето сред сеансите, когато пациентите ме засипваха с въпроси в желанието си сами да поддържат лимфната си система (и външния искра на резултатите). Преди да се осъзная, към този момент разработвах материал в помощ на потребностите, на които единствено лимфният самомасаж можеше да отговори, и започвах да демонстрирам на клиентите си по какъв начин да вършат простички поредици от придвижвания. Това, което всички забелязахме, беше поразително – без значение дали аз правех масажа, или клиентите ми се упражняваха сами, резултатите бяха неоспорими. Онези, които последваха съвета ми (да правят всекидневно самомасажа, отнемащ 3–5 минути), съобщаваха за намалено инфектиране, по-добро храносмилане, по-малко признаци на Постановление на Министерски съвет и по-редки пристъпи на главоболие. Те спяха по-добре и се разболяваха по-малко от простуда, а равнищата на стрес бяха спаднали. Кожата им имаше искра и бръчките бяха намалели. При някои от клиентките ми с нараснал риск от развиване на рак на гърдата мамограмата даже сподели намалена компактност.

Тогава осъзнах, че би трябвало да напиша управление за грижа за лимфната система – освен за клиентите ми, а за всички, с цел да могат да правят моите сеанси вкъщи. Това, което най-вече ме радва, е опцията тази книга да помогне на всеки един, който я прочете. Независимо дали желаете да подобрите типа на кожата си, да засилите имунитета си, да балансирате хормоните, или прочувственото си положение, тази книга ще отговори на всичките ви потребности. Колко доста мощ се крие в нещо толкоз малко!

Днес лимфният масаж към този момент не е малко известна ниша, а една от най-обсъжданите трендове в областта на здравето. В своята процедура аз съм била очевидец на следните изгоди от лимфния масаж:

Ускорява: процеса на намаляване, на възобновяване от заболявания, спортни контузии и интервенции

Придава: искра на кожата

Балансира: имунитета

Изхвърля: токсините

Подобрява: храносмилането, болките в ушите, тонуса, оздравяването, съня

Понижава: тревога и разстройства на нервната система; подуване; странични резултати от лекуване на рак; целулит; признаци на простуда и грип; екзема; главоболие; признаци на продължителен лимфедем; замъглено мислене; предродилни и следродилни симптоми; възпалено гърло; признаци на автоимунни болести и положения като болест на Крон, синдром на хроничната отмалялост, фибромиалгия, Базедова болест, лаймска болест и лупус; и проблеми на щитовидната жлеза

Облекчава: запек, менструални болки и признаци на перименопауза и менопауза

Лекува: инфектиране

Давам си сметка, че всичко това може би ви звучи прекомерно хубаво, с цел да е истина, само че ви убеждавам, че резултатите от лимфния масаж са доста действителни – което е причина да бъде препоръчван от от ден на ден лекари, в това число онколози и рентгенолози. Те знаят, че лимфната система прави връзка с всички останали системи в тялото; тя има необятен диапазон на влияние върху здравето, тъй като е пръсната из цялото тяло.

Постоянното клетъчно обновяване основава благоприятни условия за поява на нови, по-здравословни модели. Лимфният масаж ще направи връзка сред вашите физически признаци и прочувственото ви положение. С постоянното му упражняване ще се погрижи по едно и също време и за двете. Атакувайки корена на казуса, ще прогоните напрежението и нежеланите признаци. След лимфния самомасаж незабавно ще изглеждате и ще се почувствате освежени както когато сте си взели вана или сте прекарали време в спа център.

Тези страници ще са вашият асистент, към който можете да се обръщате всякога, когато зародят нежелани признаци. Това е цялостният комплект от моите най-хубави серии от придвижвания, тактики, препоръки и ритуали, които преподавам на семинари и правя всеки ден върху клиенти.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР