Изданията Българската цивилизация и Анти Бай Ганьо книга за българите

...
Изданията Българската цивилизация и Анти Бай Ганьо книга за българите
Коментари Харесай

Книги получиха библиотеките в Димитровград за 1 ноември

Изданията " Българската цивилизация " и " Анти Бай Ганьо книга за българите " подариха на библиотеките на всяко учебно заведение в общината кметът на Димитровград Иво Димов и ръководителят на Общински съвет Гергана Кръстева. Поводът е Денят на будителите. Книгите получи и  градската библиотека.

" Българската цивилизация " е  историческо издание формирано от авторски теоретичен колектив отпред с проф. д.ф.н. Атанас Стаматов и под редакцията на проф.д.и.н. Александър Фол за пораждане на българската цивилизация. 
" Анти Бай ганьо. Книга за българите " събира в една книга разнообразни оценки за българина, за приноса му в развиването на европейската просвета. Книгата възвръща част от българската история на добродетели и дух, с цел да бъде будна историческата ни памет, в която се пази националната еднаквост. 

Поздравителни адреси във връзка празника от кмета и ръководителя  получиха всички учебни заведения, читалища, детски градини, културни и просветителни институции в община Димитровград. 

" Нека сте сполучливи в делата си и се радвате на признателността, която заслужавате! Бъдете почтени наследници на дедите ни и все по този начин с обич съхранявайте огъня на българския народен дух и просвета!, ке споделя в тях.

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________ 

Kremena BorisovaPR, Municipality of Dimitrovgrad
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР