Изданието е посветено на изкуствения интелект и неговото бъдеще и

...
Изданието е посветено на изкуствения интелект и неговото бъдеще и
Коментари Харесай

Ясновидката Теодора Стефанова Остави Всички Без Думи!

Изданието е отдадено на изкуствения разсъдък и неговото бъдеще и носи заглавието „ Осмото възприятие – ключът към Вселената ”, научи HotArena. Книгата се радва на засилен интерес от страна на читателите.

Но Теодора Стефанова съумя да впечатли всички присъстващи най-много с визията си. Впечатление прави, че по лицето й няма нито една гънка. Заличени са и тъмните кръгове под очите, с които тя води неравна борба от години.

Бившата чистачка в дома на Берлускони, която се уреди със лично предаване в една от най-гледаните италиански малките екрани, е пръснала цяло положение за зъбни импланти и обилно показва холивудска усмивка.

Впечатления прави и по-сочния й бюст, който сигурно е поправен.

Приближени до Стефанова се радват на измененията във външния й тип. Те споделят, че след гибелта на майка си, Теодора изпаднала в тежка меланхолия.

Ясновидката на Берлускони вещае като цяло спокойна 2020 година. Но съгласно нея, годината няма да е добра за някои хора. Гадателката е уверена, че ГЕРБ ще изкара мандата си и ще завоюва на идните избори, в това число и в София, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР