Избягалият затворник Владимир Пелов е убит на място, а друг

...
Избягалият затворник Владимир Пелов е убит на място, а друг
Коментари Харесай

Извънредно! Убиха избягалия затворник Владимир Пелов в среднощен дъжд от куршуми в Ботевград

Избягалият пандизчия Владимир Пелов е погубен на място, а различен престъпно проявен е в болница след среднощна пукотевица в центъра на Ботевград. Раненият е 39-годишният Марио Панчев, с прякор Дебелия, който е откаран с две прострелни рани в корема в „ Пирогов”. По неофициална информация той е сутеньор.
Екипи на полицията отделиха региона малко след стрелбата. Разследващите са намерили три оръжия, като две от тях са открити в региона, където е извършена стрелбата. По първична информация двамата са стреляли един против различен.
Припомняме, че Владимир Пелов избяга дружно със съучастника си Радослав Колев през централния вход на Софийския затвор, откакто стреля с револвер по защитата. А на 2-ри юни в Ботевград бе извършена полицейска акция в търсене на избягалия пандизчия.
Последният сигнал, че Пелов се крие в Ботевград, е подаден преди 3 дни.
"В събота беше направена следващата полицейска интервенция по издирването на Пелов. Беше получен сигнал, че Владимир Пелов се укрива на територията на изоставена сграда в центъра на Ботевград. Лицето обаче не беше открито ", разяснява Христо Терзийски от Главна дирекция "Национална полиция ".
Състоянието на ранения Марио Панчев е извънредно тежко. Той е бил опериран в "Пирогов ". Има вътрешни разкъсвания, оповестиха от болничното заведение.
Мъжът е престъпно проявен за грабежи и нелегално владеене на оръжие, само че не е лежал в пандиза. Той имал остаряла омраза с Пелов поради жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР