Изборният процес трябва да протече спокойно и сигурно. Ще използваме

...
Изборният процес трябва да протече спокойно и сигурно. Ще използваме
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Изборният процес трябва да протече спокойно и сигурно

Изборният развой би трябвало да протече умерено и несъмнено. Ще използваме целия насъбран опит от предходните два служебни кабинета, като този път ще изисквам да вложим всички старания в разкриването на лицата, които стоят зад порочните практики.

Това съобщи служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по време на Националното заседание на Министерство на вътрешните работи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Купеният, корпоративният избор и всички лица, които изкривяват вота, да бъдат изправени пред закона. Цялата общност сега е вперила взор в Министерство на вътрешните работи и този приоритет би трябвало да го осъществим най-добре, съобщи още Демерджиев.

На съвещанието участва и служебният министър председател Гълъб Донев, който направи малко послание към служителите на реда.

Правителството ще направи всичко належащо, с цел да бъде реализирано единодушие на национално и локално равнище в съпротивата против купения и следен избор, даде обещание Гълъб Донев.

Той взе отношение и към тежките произшествия в страната.

Убеден съм, че на войната на пътя може да се постави край. Финалът зависи от всеки един от нас, дружно сме в това безумство. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който с държанието си заплашва човешки живот. Може да разчитате на цялостната поддръжка на държавното управление, съобщи служебният министър председател. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР