Изборният ден на територията на Област-Пазарджик започна в спокойна обстановка.

...
Изборният ден на територията на Област-Пазарджик започна в спокойна обстановка.
Коментари Харесай

Без проблеми започнаха изборите в Пазарджик, 500 полицаи охраняват областта

Изборният ден на територията на Област-Пазарджик стартира в спокойна конюнктура. Предприети са нужните ограничения и действия за опазването на публичния ред, пожарната сигурност и спокойното протичане на изборния ден във втория тур на локалните избори. Служителите от структурите на ОДМВР-Пазарджик още през вчерашния ден поеха за защита всички изборни секции в района. В защитата и цялостното застраховане на балотажите в региона са ангажирани над 500 чиновници на вътрешното министерство.
Прочетете още
Припомняме, че в изборното помещение не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите. Забранено е използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване.

Служителите на Министерството на вътрешните работи охраняват отвън пространствата за гласоподаване и се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има искане от ръководителя на СИК.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой и са съотносими към дейностите на Министерство на вътрешните работи, на денонощната телефонна линия на министерството 02 90 112 98 и имейл [email protected], както и денонощна телефонна линия в ОДМВР-Пазарджик 034 434 323 и 034 446 256, имейл- [email protected]

Създадена е организация и звената „ Български документи за идентичност “ в Пазарджик, Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград ще работят в днешния ден от 8.30 до 19.00 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени персонални карти и документи с изминал срок) предвид на практикуване на изборните права на жителите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР