Изборите ще променят много неща, в следващия парламент няма да

...
Изборите ще променят много неща, в следващия парламент няма да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Изборите ще променят много неща, няма да е същото в следващия парламент

Изборите ще трансформират доста неща, в идващия парламент няма да е същото. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов в ефира на БНР. Според него няма да има политическа мощ, която ще може да ръководи сама.

Надявам се да има ръководство, което да стартира да връща нормалността в страната, сподели Йорданов. Смятаме, че е изцяло допустимо да има обикновено ръководство след изборите и Има Такъв Народ ще взе участие в него, добави той.

Има Такъв Народ няма да предлага министри за служебното държавно управление, уточни Тошко Йорданов.

" Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ си имат длъжностен министър-председател, тъй като по избор на Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев Конституцията беше изменена, сподели Йорданов. Промениха и метода, по който се назначава служебният кабинет. Орязаха от боязън пълномощията на президента и му предоставиха един лист от десетина индивида с ясното схващане, че всичките в този миг са свързани с ГЕРБ, разяснява Йорданов. Държавният глава получи лист и няма вид да избере някой различен, счита той.

Димитър Главчев стана ръководител на Сметната палата в този парламент, и то и с гласовете на ПП-ДБ, сподели още Йорданов.

Тошко Йорданов уточни, че няма да води листата на партията за европейските избори.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР