Изборът на перфектната булчинска рокля е почти толкова труден, колкото

...
Изборът на перфектната булчинска рокля е почти толкова труден, колкото
Коментари Харесай

Глория Петкова върви с две сватбени рокли към олтара

Изборът на съвършената булчинска рокля е съвсем толкоз сложен, колкото и да откриеш добър жених, по тази причина Глория Петкова се е оборудвала с два тоалета за идната си женитба. Красавицата, която редовият фен помни с огнения й характер от присъединяване й във „ Вип Брадър “ през 2016 г, ще каже заветното „ да “ на своя обичан Димитър в Евксиноград.

Бъдещите младоженци избраха да се венчаят в България, с цел да може на церемонията да участва бабата на Глория, която е доста стара. Годежният си пръстен манекенката, преквалифицирала се в актриса, получи като подарък за рождения си ден през октомври. Преди съдбоносния въпрос Димитър я изненадал със самолетна разходка над Седемте рилски езера, а по-късно и с сантиментална вечеря в хотел.

Стаята била обсипана с рози, а той спазил традицията да падне на едно коляно. Двамата се срещнали посредством общи познати и той я харесвал от дълго време, само че тя схванала това една вечер откакто останали уединено след гръмък ваучър. Това е третият път, в който Глория приема годежен пръстен, като последната й сантиментална забежка беше с италиански фотограф.

Петкова, която се подвизава още като диджей, дизайнер и художник, издаде преди дни, че евбременна с първото си дете.

Щастливата вест тя заяви в профила си в Инстаграм със фотография, на която е разголила наедрялото си коремче. „ Имам вест за вас “, гласят думите й към фрагмента. Чаровната брюнетка показа, че когато за първи път си направила тест за бременност, той бил с три черти. Тя обаче имала втори, който я зарадвал с нормалните две.

„ Веднага отидох в кухнята, сложих панделка на теста и викнах бъдещия татко, с цел да му го покажа”, намигна пред Нова тв тя. Оттогава Глория още веднъж си похапва месо, като постоянно се глези и със снаксове и чипс, които преди не е консумирала. Тя е бременна в петия месец, само че още се усеща доста отпаднала. Петкова не е купувала нищо за бъдещия си правоприемник, защото е суеверна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР