Избледняването на чувства невинаги може да бъде причина за развод.

...
Избледняването на чувства невинаги може да бъде причина за развод.
Коментари Харесай

3 въпроса, които трябва да си зададете преди решението за развод

Избледняването на усеща не всеки път може да бъде причина за бракоразвод. Бракът е освен това от съюз, учреден на усеща, защото в множеството случаи те не са непрекъсната големина. 
Решението за бракоразвод не трябва да се взема прочувствено и преждевременно.
Това е последна стъпка, която може да се предприеме, едвам откакто двама души (или най-малко единия от тях) осъзнаят, че е невероятно да живеят дружно заради куп аргументи: противоречие във възгледите по значими въпроси (финанси, имущество, деца), разнообразни цели, невярност или изменничество, съществуването на зависимости. 
 7 признака, че бракът ви върви към РАЗВОД 7 признака, че бракът ви върви към РАЗВОД
Никой не си мисли, че индивидът до тях няма да е индивидът, с кого ще остареят. Любовта първоначално е една, само че с годините хората се трансформират...
Решението за бракоразвод не е елементарно, изисква освен приемане, само че и всеобхватна мисъл. Чувствата не всеки път са добър консултант. По-добре е да помислите, да анализирате обстановката и да се вслушате във вътрешния си глас. Ето кои са трите въпроса, които би трябвало наложително да си зададете.
1. Какво ми пречи да взема това решение?
Може би се страхувате да не останете сами или да не загубите финансовото си богатство. Страхът от самотата принуждава доста дами да остават във връзки, които ги унищожават. В сходен съюз нормално няма благополучие.
Какво е по-важно за вас - персонално благополучие, опция да се реализирате или страхове, които ви тормозят? Може би, преди да вземете съдбоносно решение, би трябвало да се консултирате с психолог.
Във всеки случай е добре да помислите какви вероятности се отварят пред вас след развода и какво ви чака, в случай че запазите брака си. Опитайте се да отговорите почтено на този въпрос и преценете в кой от двата сюжета е по-голяма вероятността да сте щастливи.
 4-те зодии, които най-често се развеждат 4-те зодии, които най-често се развеждат
Това са зодиите, които имат къси бракове. Все по този начин се получава, че връзките им не устоят доста време. Ето кои са тези зодии и за какво...
2. Зависите ли финансово от колегата си?
Ако се колебаете да подадете молба за бракоразвод, единствено тъй като се страхувате, че ще загубите материалната си сигурност, би трябвало да се подготвите авансово за тази значима стъпка. Например, намерете си добра работа и започнете да спестявате. Свикнете с концепцията, че ще би трябвало да поемете отговорност за живота си.
3. Искате ли да остареете с този човек?
Когато сключваме брак сме прекомерно млади и нормално не мислим какво ни чака след години. Но времето минава, възприятията изчезват и идва моментът, в който би трябвало да си отговорим на въпроса: желая ли да остарея с колегата си и какво ще вършим, когато и двамата сме по през целия ден вкъщи. След тази мисъл идва осъзнаването, че на процедура нищо не ви свързва с индивида, с който сте живели 5-10-15 години, като се изключи общите деца и собствеността.
Много двойки се разделят, когато децата им пораснат - просто тогава сътрудниците осъзнават, че нямат нищо общо.
Ако се колебаете дали да се разведете, просто си представете себе си и колегата си в преклонна възраст. В случай, че виждате някакъв дисбаланс, отговорът е явен - не си представяте бъдещето си с този човек.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР