Избирателната активност е висока, защото хората дойдоха да формират вътрешна

...
Избирателната активност е висока, защото хората дойдоха да формират вътрешна
Коментари Харесай

Путин: Хората гласуваха със сърцата си!

„ Избирателната интензивност е висока, тъй като хората пристигнаха да образуват вътрешна политическа консолидация, с цел да се движим напред. Тази единодушие ни разреши да действаме дейно и на фронтовата линия, и в стопанската система, в развиването на филантропичната сфера, в реализирането на обществени планове. Имаме големи проекти за развиване. Хората го почувстваха в сърцата си. И пристигнаха да основат изискванията за развиване и подсилване на тяхната татковина – Русия ”, съобщи Владимир Путин, откакто завоюва изборите в Русия с исторически резултат – над 97% поддръжка.

Досега никой след разпадането на Съветския съюз не е получавал толкоз доста. Русия поставя спомагателни старания да показа изборите като демократични.

По държавната телевизия подчертаха, че е имало интернационалните наблюдаващи.

Същото сподели и шефката на Избирателната комисия. Всъщност, всички разпознаваеми съперници на Путин бяха убити, починаха в пандиза, излежават присъди или са в заточение.

Дори двамата слабоизвестни претенденти, които се оповестиха срещу войната в Украйна, не бяха позволени до изборите. А интернационалните наблюдаващи, бяха от по този начин наречените от властта в Кремъл „ другарски страни ”.

„ В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен спор сред Русия и НАТО, само че следователно светът ще бъде на крачка от трета международна война, от която никой не е заинтригуван ”, сподели Путин на конференция нощес в предизборния си щаб.

„ Русия знае за наличието на военнослужещи от страните от НАТО в Украйна ”, сподели той и добави, че „ те всеобщо умират там ”.

„ Въоръжени военнослужещи на страни от НАТО участват там, ние знаем. Чуваме и френска тирада там, и британска тирада. В това няма нищо положително, на първо място за тях, тъй като те умират там, и то всеобщо ", сподели Путин.

Той обърна внимание на обстоятелството, че френският президент Еманюел Макрон, който преди този момент направи изказвания за вероятно изпращане на войски в Украйна, към този момент е съумял да внесе „ корекции ” в позицията си.

„ В смисъл, че този контингент ще има второстепенни функционалности, ще се занимава с образование на военнослужещи в Украйна, ще изяснява по какъв начин да се употребява западната техника и някои други функционалности от този жанр ”, сподели съветският президент и добави, че „ това не е доста по-различно от това, което вършат наемниците ".

По думите на Путин Франция би могла да изиграе роля не за изостряне на спора в Украйна, а за мирното му споразумяване и тази опция към момента не е пропусната.

Според съветския държавен глава с нападателната си външнополитическа изразителност френският президент Еманюел Макрон „ желае да прикрие малко вътрешнополитическите проблеми ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР