Избирателите си остават у дома, не защото са разочаровани от

...
Избирателите си остават у дома, не защото са разочаровани от
Коментари Харесай

Стефан Янев: Разочарован съм от изгубеното време с безсмислени караници за власт

Избирателите си остават вкъщи, не тъй като са разочаровани от партията, за която са дали своят вот, а от цялата политическа класа, която се е раздалечила от тях и техните потребности, счита водачът на " Български напредък ".
Прочетете още
" Разочарован съм. Бе изгубено скъпо време в безсмислени кавги за власт непременно, вместо да има проект по какъв начин да преведем България през най-тежката рецесия на този век. Това е непростимо ". Това съобщи Стефан Янев в заключителната декларация на " Български напредък ". За пети път отиваме на избори и това е доказателство за цялостния срив на политическата система, съжали той.

Янев се е клел да брани страната с цената на живота си, само че в Народно събрание се наложило " като посредник да укротявам опиянени младежи, които скачат на пердах и могат да си счупят нещо ". Разумът, спокойствието и логиката останаха неразбрани, съжали той. И упрекна някои, че са си мислели, че " тъкмо тяхната пръчка от снопа на Кубрат е по-здрава от всички останали, само че това не е по този начин ".

" В опит за трупане на персонален имидж мнозина пропуснаха, че от ден на ден българи тънат в бедност ", сериозен бе той. И съжали, че политическата безпринципност разрушава България и унищожава народа ни. Скастри и всички, които ни вкарват в серпантина от нескончаеми избори.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР