Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота! Всеки

...
Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота!
Всеки
Коментари Харесай

Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота!

Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота!

Всеки от нас има остри ъгли, които крием от другите и равни страни, които не се тормозим да покажем пред другите. Всички те са неразделна част от характера ни, обединявайки се в триъгълник – в една фигура. Какъв триъгълник сте вие?

1. Вие сте доста амбициозни и се борите за вашите лични стремежи

Вие сте доста целеустремен човек, значимо е да следвате вашите стремежи и цели. Винаги мислите по какъв начин да съумеете и не се успокоявате, до момента в който не получите това, което желаете.

2. Вашите другари са най-важни за вас

Вие най-вече цените другарството. Винаги им помагате в сложни моменти и очаквате, че те ще създадат същото за вас. Смятате, че е обикновено да очаквате помощ от другите хора, когато зародят компликации. Смятате, че да признаете, че не можете да се справите с проблемите си сами не е срамно.

3. Вие контролирате всичко за себе си

Не обичате да разказвате доста за себе си и създавате преграда, когато се запознавате с нови хора. Вие премахвате тази преграда последователно, когато започнете да ги опознавате и да им се доверявате. Но като цяло смятате, че е по-добре да се отбраните и да разчитате на вашите лични преценки за характера на другите.

4. Вие сте открити, почтени и грижовни

Горди сте с това, че се грижите за другите – обичате да помагате на тези, които са значими за вас, обичате да споделяте с околните си възприятията и своите прекарвания. Опитвате се да живеете оптимистично, с усмивка на разположение.

5. Винаги взимате образец от най-хубавите

Винаги се пробвате да изглеждате най-добре, тъй като знаете, че в случай че не се грижите за себе си вярно, никой няма да го направи. Вие сте задоволително интровертен човек, рядко се занимавате с каквато и да било активност, без да оценявате вероятните вреди или полза от следствията.

6. Вие се характеризирате със независимост на волята и спонтанност

Вие вършите това, което желаете в живота, не се притеснявате за изискванията или следствията, до момента в който не се сблъскате с тях. Вие водите богат и разнороден живот и по-добре да рискувате и опитате нещо ново, в сравнение с да отминете и в никакъв случай да не узнаете какво би могло да бъде.

7. Потискате желанията си, с цел да избегнете вероятни разочарования

Вие ненавиждате неуспехите и неуспеха, тъй че постоянно си поставяте постижими цели или убеждавате себе си, че не знаете по какъв начин да ги постигнете, при положение на неуспех да не се почувствате засрамени. Понякога се постанова да поемате опасности. И в дълбините на душата си към този момент знаете, че можете повече.

8. Искате да изживеете живота си пълноценно

Не желаете да съжалявате за нищо в края на живота си, тъй че се отнасяте към всяко нещо с оптимизъм и убеденост, че ще получите всичко, което може да получите. Вие сте работливи и енергични, желаете непрекъснато да работите. Обичате да се заобикаляте с другари.

9. Чужди са ви разпоредбите, обичате опитите

Бързо ви доскучава, тъй че ваш приоритет е всичко ново. Често решавате проблемите по необикновен метод, а не както всички останали. Думата “обикновен ” не е за вас, хората са привлечени към вас, тъй като сте доста забавен човек.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР