Изберете една от илюстрациите по-долу, като не се замисляте много,

...
Изберете една от илюстрациите по-долу, като не се замисляте много,
Коментари Харесай

Изберете един от символите, за да разберете близкото си бъдеще

Изберете една от илюстрациите по-долу, като не се замисляте доста, а инстинктивно посочите, тази, която ви при влича най-силно, който ви притегля най-вече и ще разберете какво близко бъдеще ви чака.



 

 

Символ 1

Доверите се на интуицията си. Оценете чувствителността си и отдайте значение на предчувствията си, а не на логиката. Сега не е време да слушате мненията на другите хора. Сега е моментът да прекарате времето си сами. Природата усилва вашата връзка с Вселената, както и молитвата, медитацията, йогата. За да подобрите настоящата си житейска обстановка, би трябвало да се приспособите към естествения темп и цикъла на живота си.

 

Символ 2

Това изображение демонстрира огромен преход и промяна. Вашето духовно събуждане е почнало. Трябва да приемете измененията и да сте подготвени да бъдете най-хубавата версия на себе си. Повярвайте, чака ви вълшебно бъдеще, само че би трябвало да се откажете от старите привички. Помислете за своите полезности и премахнете всичко, което не дава отговор на вашите фантазии. Трансформацията е неизбежна и за вас това е в действителност вълнуващо време.

 

Символ 3

Трябва да установите надзор във всички аспекти на живота си. Имайте поради, че неприятните привички могат да забавят проявлението на вашите фантазии. Нуждаете се от баланс сред устрема към независимост и уговорките ви. Намерете смелостта да потърсите професионална помощ, в случай че имате потребност от нея. Не е нужно да се занимавате сами с всичко.

Символ 4

Това изображение ви споделя, че би трябвало да извършите отмора в натоварения си график. Може би сте работили доста, или доста неща са ви се случили. Сега е времето за отмора. Дори два дни са задоволителни, с цел да възстановите душата си. Отделете малко време, отпуснете се, прочетете книга, гледайте филм. Ако се чувствате несигурни или комплицирани, отговорите ще дойдат при вас, когато не бързате. Избягайте от напрежението и намерете своя вътрешен мир.

Символ 5

Очаква ви значима духовна връзка. Това може да е нов другар. По време на тази връзка вие ще бъдете преподавател и възпитаник, а мъдростта на това прекарване ще укрепи връзката ви с Вселената.

 

Символ 6

Време е да се откажете от привързаностите си. За да получите това, което желаете, е значимо да дадете пространство на Вселената, тъй че да извърши желанието ви. Отпуснете се и оценете това, което към този момент имате.

 

Символ 7

Време е още веднъж да се обърнете към креативната си страна, с цел да подобрите качеството на живота си. Отдалечете се от сериозността на живота си и се пробвайте да извършите нещо забавно, което ви приближава до фантазиите ви. Можете да рисувате, пишете, готвите, вършиме фотоси, каквото и да е. Използвайте въображението си и погледнете света през очите на децата!

Символ 8

Трябва да продължите напред, в случай че желаете да извършите фантазиите си. Можете да се справите с всички проблеми. С неизменност можете да извършите всичките си фантазии. Бъдете наясно с отрицателните мисли и вярвания, които ви засягат и се пробвайте да се отървете от тях.

 

За жцената

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР