Из мрежата се появиха много гневни коментари, след като Емилия

...
Из мрежата се появиха много гневни коментари, след като Емилия
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Разкостиха Емилия и Башур заради сватбата им само два месеца след смъртта на сина на бизнесмена: С траурната лента ли са играли хоро?

Из мрежата се появиха доста гневни мнения, откакто Емилия и Жорж Башур подписаха брак преди дни. Двамата се врекоха във безконечна честност няма и два месеца след гибелта на Феди - синът на милионера.

БЛИЦ напомня, че момчето почина след злополука на автомагистрала " Тракия ". В колата с него са били точно двамата влюбени, които обаче се разминаха без съществени пострадвания. След няколко дни в болница, с заплаха за живота, Феди издъхна.

Вчера Емилия и Жорж се ожениха в столичния квартал " Красно село ". Минути по-късно с изключение на семейството си в обществената мрежа, певицата реши да промени и статуса си, добавяйки ново житейско събитие - брак. Тази й интензивност бе съпроводена и от фотография на халките им с възлюбения й.

Новината за церемонията обаче бе посрещната доста спорно от феновете и потребителите на обществените мрежи. Множеството от тях считат, че е било редно да се изчака повече време. Според тях това е по този начин, тъй като въпреки всичко става въпрос за детето му, а не за някой възрастен другар или родственик.

Ето част от мненията:

" Момчето умря на 27 май. Няма и два месеца, сякаш огромна болежка, огромна тъга беше. За Емилия е ясно, гледа да не изтърве мангизлията. Заряза първия си брачен партньор, когато се яви Коко Динев, в този момент той обедня,заряза и него, и е на ход идващия с пари. Но бащата? "

" Отвратително! Язък за починалото момче! Що за татко е това? Дори не са минали 3 месеца от гибелта на детето му! Думи нямам да изкажа потреса си! "

" Бащата с траурната лента ли е играл хоро или към този момент е не запомнил, че е имал дете?? "

" ВЕРНО ЛИ? Какъв е тоя напън, сина му още не е прогнил, божеее.... то живота продължава, но в негова памет трябваше да изчакат някакъв печал. Абе коя съм аз да ги осъждам, има кой. "




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР