Из интернет плъзна нова теория за убийството на избягалия затворник

...
Из интернет плъзна нова теория за убийството на избягалия затворник
Коментари Харесай

Хората в Ботевград подпалиха мрежата с нова версия за убийството на Пелов


Из интернет плъзна нова доктрина за убийството на избягалия пандизчия Владимир Пелов. Според консуматори на обществените мрежи от Ботевград Марио Панчев освен е ухо на полицията, само че и е стоял в засада на бандита. Те настояват, че не са си чули никакви викове от кавга или даже разговор сред двамата, а просто са почнали да свистят патрони. Ботевградчани считат, че Пелов даже не е имал доста време да се отбрани и тъкмо по тази причина не е съумял да умъртви съперника си.
Според жителите на града от седмици цивилни служители на реда обикалят, с цел да търсят избягалия пандизчия, който не е виждан от никого. Те се сплотяват към теорията, че Панчев е докладвал почтено на униформените в града и се изявявал като техен сътрудник.
Ботевградчани, които настояват, че са станали очевидци на случката от късно нощес, прибавят, че са видели едни мъже да тичат към мястото на патроните, само че са говорели по радиостанции, намеквайки че става въпрос точно за служители на реда под прикритие.
Какво в действителност се е случило, към момента не е ясно. Пострадалият при престрелката Марио Панчев остава в тежко положение. Избягалият от затора Радослав Колев, който духна дружно с Пелов, към момента се търси от органите на реда. bulnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР