IVY - BOOM BOOM“ скандалната българска версия на американската мечта

...
IVY - BOOM BOOM“ скандалната българска версия на американската мечта
Коментари Харесай

IVY в стил Парис Хилтън тупа килима на Буратино

„ IVY - BOOM BOOM “ скандалната българска версия на американската фантазия



След сполучливите си колаборации с хип-хоп иконата KRISTO и рапърът на годината DIM4OU, R&B и Hip-Hop артист-изпълнителката IVY пука с нова провокация озаглавена „ BOOM BOOM “.

 

Продуцент, управител и издател е Денис Касъмов и неговата музикална компания BG MUSIC. Проекта е язвителен, като осмива обществени капризи и човешки пороци, неизменима част от актуалното общество. Ефекта е реализиран посредством потреблението на цялостна палитра от изразни средства - хипербола, притча, подигравка, жлъч и други Видеото изобразява скандалната българска версия на американската фантазия. IVY влиза в ролята на глезена богаташка жанр Парис Хилтън. Американски квартал, американска къща, голям брой екзотични за нашите географски ширини американски коли и мотоциклети, обичайно българско туптене на килим в американски фронт ярд, касичка прасе, родни кифли, обилие от пудра, чертожни материали, наказателна бригада и достоверен пернишки винкел вид вария са единствено дребна част от показаните и застъпените детайли. Метафорично се появява и приказният персонаж с неизмеримо огромен нос – Буратино.

Проекта не стопира да набира все по-голямa известност. В най-голямата платформа за видеосподеляне в света YouTube единствено за 2 седмици съумя да генерира близо 700 000 гледания през формалния канал BG MUSIC Channel. В родния медиен ефир е един от най-ротираните по няколко национални музикални малките екрани и музикални радиостанции. В ролята на музикално-артистичен хип-хоп сътрудник на IVY извънредно ловко се въплъщава топ гримьорът на звездите Цецо Андреев. Той безусловно прави на пух и прахуляк шоубизнеса с този собствен акт. Това е първата обществена демонстрация от негова страна в сходно амплоа, макар че самият той е ученик на Национално учебно заведение по изкуства „ Панайот Пипков “ и в действителност има гении и в тази област.

Видеоклипът е в последните международни тентенции, осъществен и създаден от BG PRODUCTION – съвременна фабрика, организираща, изработваща и произвеждаща профилирана продукция. Режисьор на лентата е ShoSho – един от най-изявените в Hip-Hop и R&B средите, нееднократен притежател на купата „ Режисьор на годината “. Визиите на IVY са нейно персонално дело и на нейната “LOOK AT ME Beauty & Styling Agency ”. През последните години тя е най-актуалния фешън стилист в родния шоубизнес и се грижи за външния тип на едни от най-големите звезди в България.

Песента е микс от най-актуалните в целия свят през последните години стилове на модерната комерсиална музика - Moombahton, Dancehall, Reggae Fusion. Бийта, музиката и аранжимента са дело на наградения за „ Най-добър хитмейкър “ в БГ музиката – JAY CEE. Провокативният текст е дело на самата IVY. Записа, вокалната обработка, смесването и мастерирането са осъществени в официaлното студио на BG MUSIC.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР