Иво Прокопиев овърта като за последно пред въпросите, които журналисти

...
Иво Прокопиев овърта като за последно пред въпросите, които журналисти
Коментари Харесай

Прокопиев хем дава пресконференция, хем не ще да отговаря на неудобни въпроси

Иво Прокопиев овърта като за последно пред въпросите, които публицисти му зададоха след извършената от него конференция за запорираното му имущество от КОНПИ.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че има задоволително данни, че Иво Прокопиев има нелегално добито имущество - на такова мнение са и КОНПИ, и Бургаският областен съд, който позволява запора. Искът на КОНПИ е почетен напълно. Това съобщи шефът на комисията Пламен Георгиев пред медиите. Запорът е над 199 млн. лева Запорирани са дялове и акции от капитала на 40 сдружения, директно и непряко следени от Иво Прокопиев, запорирани са и банкови сметки наред с наложената забрана на къщата му с Галя Прокопиева в Созопол.

Не единствено, че по време на самото показване цяло куп трубадури от грантовите медии се втурнаха да бранят Прокопиев, само че по-късно същите си замълчаха пред въпросите и отговаряха единствено на комфортните им.

Прокопиев да вземем за пример не сподели какво става със заплатите на чиновниците в " Икономедия " и комфортно единствено загатна, че не планува да спре активност.

Той продължи да се оправдава и обвиняването, че откакто е изтекла информация, че е обект на следствие е почнал да се разпорежда с имуществото си, По думите му нямало такова нещо.

Видимо обезпокоен от въпросите Прокопиев се фръцна и стигна и по-далече като изрично отхвърли да дава отговор на други въпроси, които не са свързани с инспекцията на КОНПИ.

Съвсем се обърка и когато го запитаха за парцелите му в чужбина. Почна да се оправдава, че нямал сдружения в Австрия и Кипър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР