Иво Масларов, който е обвинен като съучастник в убийството на

...
Иво Масларов, който е обвинен като съучастник в убийството на
Коментари Харесай

Иво Масларов, помагач за убийството на Станка Марангозова, заловен в метрото в Берлин

Иво Масларов , който е упрекнат като съизвършител в убийството на Станка Марангозова на 10 октомври 2019 година дружно с още трима, е хванат в метрото в Берлин. Делото против втория помощник на самото ликвидиране Борис Иванов, някогашен офицер от НСО към момента е на фаза досъдебно произвеждане. Това стана ясно на брифинга на Военноокръжна прокуратура Евгения Деянова .

Припомняме, че Станка Марангозова беше показно убита през октомври 2019 година, а до натрупа ѝ беше оставена изкуствена бяла роза . За закононарушението бяха арестувани трима души, измежду които и чиновник на НСО.
 Върнаха у нас обвинения за убийството на Станка Марангозова
Върнаха у нас обвинения за убийството на Станка Марангозова

Иво Масларов е арестуван в Германия и през днешния ден беше екстрадиран

Укриването на Масларов продължи повече от година. Бил е открит в метрото в Берлин при осъществена инспекция на документите му. Промяна на външността му не е имало .

Той е бил превозен със самолетен полет в България и е в ареста на Националната следствена работа. Извършени са процесуално-следствените дейности, повдигнато му е обвиняване, осъществен е разпит в наличието на бранител и следва да бъде импортирано искане за непрекъснатото му задържане под стража .

Наблюдаващият прокурор Господин Пейчинов добави, че Борис Иванов също е притеглен към наказателна отговорност, само че той не е физическият реализатор на поръчковото ликвидиране, повдигнато му е обвиняване за подстрекател и помощник на физическия причинител на убийството.

Предстои осъществяване на още дейности на по следствието. По досъдебното произвеждане има повдигнати 2 обвинявания - едното за убийството, което е тематика на брифинга, а другото за присъединяване в управление за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати. 
 Гард на НСО и други трима на съд за убийството на Станка Марангозова
Гард на НСО и други трима на съд за убийството на Станка Марангозова

Предстои насрочване на делото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР