Иво Божилов и Вадим Чергов спечелиха петия пореден турнир от

...
Иво Божилов и Вадим Чергов спечелиха петия пореден турнир от
Коментари Харесай

Божилов и Чергов спечелиха петия турнир от веригата 4MOVE17+

Иво Божилов и Вадим Чергов завоюваха петия следващ шампионат от веригата “4MOVE17+”. Бившият национал за “Купа Дейвис” Цветан Михов пък дебютира в тази верига.

На кортовете на Семеен кодекс “Дема” в София в доста забавен и оспорван край, след дълъг тайбрек и с общ резултат 4:1, 4:5 (6) и 10-4, миналогодишният първенец във веригата Иво Божилов и Вадим Чергов надделяха някогашните национали за “Купа Дейвис” Петър Трендафилов (победител от два шампионата през тази година) и Цветан Михов. Този шампионат беше първи за Михов, който е печелил разнообразни държавни шампионати, играл е един до друг в тандем с Григор Димитров в решаващи двойкови мачове за тима за “Купа Дейвис” и има страхотни триумфи в колежанския тенис в Америка.

За да стигнат до финала, Трендафилов и Михов се постановиха над спечелилите в последните два шампионата Руси Гюров и Владислав Моленда с резултат 4:2, 4:1, а Чергов и Божилов надвиха над Никола Димитров и Йосиф Михайлов с 4:1, 4:2.  За финалистите уредниците бяха подготвили с изключение на наградния фонд и стилни медали. Както постоянно, за всички участници имаше спомагателни награди от сътрудниците на веригата. По една изотонична напитка " 4MOVE”, както и първокачествен магнезий 500 от " Doppel Herz ".

По традиция двойките постоянно се организират през неделния ден, а този шампионат беше единствено по двойки. Всички участници бяха разпределени в две групи, като първите две двойки се класираха на полуфинал, където първите в едната група играха против вторите от другата.

На 6-7 октомври ще се организира и последният Мастърс Турнир на веригата. Той ще бъде на сингъл и двойки, като ще е отворен за всички искащи да вземат участие. Там точките се удвояват, а след него ще стане явен и крайният победител във веригата, който ще завоюва и огромната премия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР