Ивет Лалова-Колио се надява с петото си участие на Олимпийски

...
Ивет Лалова-Колио се надява с петото си участие на Олимпийски
Коментари Харесай

Ивет Лалова - Колио благодари за подкрепата |

Ивет Лалова-Колио се надява с петото си присъединяване на Олимпийски игри да е съумяла да стимулира българите да спортуват и да преследват фантазиите си.

37-годишната спринтьорка стана рекордьорка по този индикатор измежду българските лекоатлети, откакто през днешния ден приключи на 31-о място на 200 метра в Токио с персонално достижение за сезона от 23.39 секунди. Тя остана 24 стотни от секундата от класиране за полуфиналите.

" Здравей, България. Времето в Токио се скапе, само че вътре в мен грее. Щастлива съм, че съумях да стигна до тази толкоз сложна Олимпиада. Че съумях за 22-и път да застана на олимпийския старт. През последните 17 години, от Атина до в този момент, не е имало толкоз мъчно достижима Олимпиадата и по тази причина благодаря на всички, които бяха част от този път.

На всички, които имаха вяра и ме подкрепяха. Благодаря на тези, които станаха толкоз рано през днешния ден сутринта, с цел да бъдем дружно. Благодаря и на всички, които ми писаха в обществените мрежи ", споделя тя по време на прочувствено видео от олимпийското село.

" Надявам се да съм съумяла да ви предам даже парченце от страстта, която изживявам. И в случай че не съм съумяла да ви стимулирам да започнете да спортувате, то нека най-малко ви вдъхновя да преследвате своите фантазии и върхове ", споделя лекоатлетката ни.
View this post on Instagram

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР