Ивет Лалова-Колио се надява с петото си участие на Олимпийски

Ивет Лалова-Колио се надява с петото си участие на Олимпийски ...

Ивет Лалова - Колио благодари за подкрепата |


Ивет Лалова-Колио се надява с петото си участие на Олимпийски игри да е успяла да мотивира българите да спортуват и да преследват мечтите си.

37-годишната спринтьорка стана рекордьорка по този показател сред българските лекоатлети, след като днес завърши на 31-о място на 200 метра в Токио с лично постижение за сезона от 23.39 секунди. Тя остана 24 стотни от секундата от класиране за полуфиналите.

"Здравей, България. Времето в Токио се развали, но вътре в мен грее. Щастлива съм, че успях да стигна до тази толкова трудна Олимпиада. Че успях за 22-и път да застана на олимпийския старт. През последните 17 години, от Атина до сега, не е имало толкова трудно достижима Олимпиадата и затова благодаря на всички, които бяха част от този път.

На всички, които вярваха и ме подкрепяха. Благодаря на тези, които станаха толкова рано днес сутринта, за да бъдем заедно. Благодаря и на всички, които ми писаха в социалните мрежи", казва тя по време на емоционално видео от олимпийското село.

"Надявам се да съм успяла да ви предам дори частица от емоцията, която изживявам. И ако не съм успяла да ви мотивирам да започнете да спортувате, то дано поне ви вдъхновя да преследвате своите мечти и рекорди", казва лекоатлетката ни.
View this post on Instagram


Източник: offnews.bg