Ивет Горанова, която е настояща световна вицешампионка и олимпийска шампионка

...
Ивет Горанова, която е настояща световна вицешампионка и олимпийска шампионка
Коментари Харесай

Ивет Горанова първо пред Фокус: Имаме нов президент на федерацията по карате

Ивет Горанова , която е сегашна международна вицешампионка и олимпийска шампионка в категория до 55 кг " кумите " при дамите, приказва първо пред " Фокус " след извоювания исторически сребърен орден за страната ни в каратето.

Медалистката показа в особено изявление за радио и организация " Фокус " , че Българска национална федерация по карате има нов президент и това е Русалин Русалинов , който е и нейн някогашен треньор от клуб " Петромакс " от Плевен.

" На 6-и октомври имаше Общо заседание, на което се гласоподава господин Русалин Русалинов да поеме федерацията. С болшинство победи. Аз също влязох в Управителния съвет на федерацията. Всъщност, аз влезнах още през февруари месец когато господин Алексей Петров ме предложи, а в този момент също станах част. Радвам се. Мисля, че би трябвало да бъда част от УС, тъй като каратето се трансформира непрекъснато. Правилата в него се трансформират. Мисля, че към този момент имам много опит в този спорт и мога да оказа помощ, както на федерацията, по този начин и на националния тим. Заместник-председател ще бъде някогашният общоприет секретар Борис Николов. Мисля, че са добър екип. Има доста неща, върху които би трябвало да работим. Има доста неща, които би трябвало да променим, само че знаем, че всичко се случва по-бавно. Важното е да има работещ и искащ да работи екип, с цел да можем всички да вървим нагоре. Важно за Федерацията е да има здрав, постоянен, перспективен народен тим ", съобщи Горанова в първото си изявление след историческия орден от Световното състезание по карате за България в студиото на " Фокус ".

Цялото изявление очаквайте в идващите дни!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР