Ивелин Попов е взел категорично решение по въпроса за националния

...
Ивелин Попов е взел категорично решение по въпроса за националния
Коментари Харесай

Ивелин Попов отказа да се върне в националния

Ивелин Попов е взел изрично решение по въпроса за националния тим. Бившият капитан на " трикольорите " е уведомил селекционера Георги Дерменджиев, че няма да се върне, написа " Тема Спорт ". В последно време Дерменджиев няколко пъти опитва да го разубеди играча на Ростов, само че опитите му са блъснали на камък.

Попето е уведомил и шефовете на БФС, че връщане обратно няма. Последният мач на 32-годишния футболист за националния тим бе евроквалификацията с Чехия (1:0) на 17 ноември. Той игра за селекцията в продължение на 12 години. Към момента през сезона има 19 изиграни мача за Ростов, в които е отбелязал 3 гола.

Георги Дерменджиев от своя страна към този момент е подготвен с повиквателните за баража с Унгария за Евро 2020. По стратегия конфликтът трябваше да е на 26 март на националния стадион, само че се чака във вторник УЕФА да го отсрочи поради върлуващата пандемия от ковид. Ако въпреки всичко срещата си остане по график, незабавно след съвещанието на евроцентралата ще бъдат оповестени и избраниците на селекционера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР