Ивайло Захариев загуби майка си Актьорът Ивайло Захариев погреба майка си,

...
Ивайло Захариев загуби майка си
Актьорът Ивайло Захариев погреба майка си,
Коментари Харесай

Ивайло Захариев преживя тежка трагедия

Ивайло Захариев загуби майка си
Актьорът Ивайло Захариев погреба майка си, само че за нейната кончина заяви дни по-късно. Той най-вероятно е пял на сцената на „Маскираният певец“ безусловно часове след погребението на Румянка. По-миналата събота той беше гост-звезда и се превъплъти в Рицаря от първия сезон на шоуто.

Ивайло заяви за кончината на своята майка с малко известие във Facebook. „След дълъг и плодотворен живот, изпълнен с наслади и триумфи, Румянка Георгиева Захариева ни напусна на 21.10 2021 година и се прибра при Нашия Отец. Светла й памет! От Семейството“, написа Захариев в профила на своята майка в обществената мрежа.

Бившата жена на Ивайло Захариев също уважи паметта на своята екс свекърва. „Светъл да е пътят й и да се радваме още веднъж на мощния й дух във вечността. На вас – сили и мир да продължите напред“, написа Миряна за свекърва си.

Трагедия като тази не се случва за първи път в „Маскираният певец“. Предишният сезон на шоуто Невена Цонева пя като Булката часове откакто погреба татко си, който също беше музикант. Сега в същото състояние се оказа и Ивайло Захариев.

Като набожен човек обаче той не страда толкоз мощно и е спокоен, че майка му е на едно по-добро място. Той е поддръжник на Протестантската черква и точно там в благотворителни акции за наркозависими младежи се срещна с някогашната си брачна половинка Миряна.

Разводът на двамата мина без никакви катаклизми и Миряна, която се запалена по моторите, препуска по пътищата със свои приятелки, любителки на високите скорости, написа „Минаха години“.
 Ивайло Захариев загуби майка си сн. hotarena.net
Ивайло Захариев загуби майка си сн. hotarena.net
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР