Ивайло Старибратов с номинация на ППДББлагомир Коцев дърпа пред Стела

...
Ивайло Старибратов с номинация на ППДББлагомир Коцев дърпа пред Стела
Коментари Харесай

ПП отсвириха Манол Пейков за кандидат в Пловдив

Ивайло Старибратов с номинация на ППДБ
Благомир Коцев дърпа пред Стела Николова

Депутатът от ППДБ Манол Пейков изпадна от кметската конкуренция в Пловдив, откакто изненадващо там от ППДБ предложиха за кандидат-кмет математика Ивайло Старибратов. През последнте месеци Пейков правеше съществени опити да бъде лицето на акцията на ППДБ под тепетата, само че е срещнал сериозен отпор при управлението на обединението.

Депутати от “Промяната ” били безапелационни пред Кирил Петков, че няма да работят за кандидатурата на Манол Пейков и по този начин се стигнало до преподавателя Ивайло Старибратов, който е от Демократична България и има дребен опит и като народен представител. “Уви, не успяхме да убедим сътрудниците си от обединението (ПП, б. р.), че към сегашния миг точно моята кандидатура би била най-удачното решение за явяване на кметските избори в Пловдив ”, написа във фейсбук Манол Пейков.

Лютите фейсбук борби дали Благомир Коцев от Политическа партия или Стела Николова от Демократична България е по-добрият избор за кандидат-кмет във Варна, секнаха от десетина дни. Коцев поде дейна платена акция в обществената мрежа, промотирайки разнообразни свои начинания за развиването на града. Макар и не показан публично, е ясно, че той ще води съдружната чета като кандидат-кмет от ППДБ, уверени са деятели и от двете обединения. Така и във Варна, с изключение на в Пловдив, от Политическа партия са наложили своя претендент за кметската конкуренция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР