Ивайло МирчевПуснахме сигнал до ДАНС, МВР и прокуратурата по списъка

...
Ивайло МирчевПуснахме сигнал до ДАНС, МВР и прокуратурата по списъка
Коментари Харесай

Пуснахме сигнал до МВР, ДАНС и прокуратурата с имената на 200 купувачи на гласове

Ивайло Мирчев

Пуснахме сигнал до ДАНС, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата по листата с купувачи на гласове (с емблематични прякори), оповестен от " БГ елфите ". В сигнала са изброени всички мутри от 90-те години, рекетьори, лихвари, сутеньори, наркопласьори и други дребни и не толкоз дребни нарушители.

Сигналът е общо против 200 души, оповестени от " БГ елфите " за свързани с търговията с избор на изборите. Какво чакаме - Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и ДАНС да се раздействат бързо, тъй като мащабите на търговията с избор този път са опасност за националната сигурност на страната.

Очевидно е, че Министерство на вътрешните работи и прокуратурата са под контрола на Пеевски. Въпросът е ДАНС дали може да свърши главната си работа - да пази националната сигурност.
Ще Ви държим в течение за отговорите на институциите и действителните резултати от техните дейности.

P.S.: Пети ден нямам отговор от Министерство на вътрешните работи министъра за желаната от мен среща с него на тематика " купувачи на гласове ". Очевидно няКОЙ го стопира освен да работи по тези случаи, само че даже да имитира реализации.

 i_mirchev_24.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР