Ивайло Мирчев, кандидат за депутат на ПП-ДБСофия, 29 май. Млад

...
Ивайло Мирчев, кандидат за депутат на ПП-ДБСофия, 29 май. Млад
Коментари Харесай

Руската пропаганда на спира у нас, проксита на Путин сипят лъжа след лъжа

Ивайло Мирчев, претендент за народен представител на ПП-ДБ

София, 29 май. Млад мъж ме пресреща на входа на супермаркет:

" Г-н Мирчев, апелирам Ви, не ни изпращайте да се бием в Украйна! ". - Никой няма желание да изпраща български бойци на фронта в Украйна. Защо мислите, че някой ще Ви изпраща там? - запитвам аз.

" Тагарев го сподели. " - дава отговор мъжът. - Това не е правилно. Тагарев не е казвал нищо сходно, в противен случай - постоянно е твърдял, че няма алтернатива да се изпращат българи в Украйна и това е подправен разказ на съветските проксита в България. - давам отговор аз.

" Добре, само че обещайте да не ни изпращате в Украйна… " - продължава мъжът…

Руската агитация продължава да намира почва в България. Партиите проксита на Путин сипят неистина след неистина. Една от последните на Възраждане е, че за изпратената военна помощ ние не получаваме нищо и сме отделили 100 млн. лева за Украйна, а за българските пенсионери единствено 58 млн. лева Реалността, в случай че вземем за образец близо 120 изпратени БТР-а - за тях получаваме десетки милиони отплата, до момента в който същите БТР-и по времето, когато управляваше Българска социалистическа партия се продаваха за по 5000 лева за брой.

Дребен и объркващ подробност е, че най-големият ни търговски сътрудник в региона на защитата за последните 2 година е Украйна със закупено въоръжение от България за над 7 милиарда лева


 2024-06-09_Izbori.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР