Ивайло Иванов е новият управител на Националния осигурителен институт. Той

...
Ивайло Иванов е новият управител на Националния осигурителен институт. Той
Коментари Харесай

Парламентът избра Ивайло Иванов за управител на НОИ

Ивайло Иванов е новият шеф на Националния застрахователен институт. Той беше определен от Народното събрание. В гласуването участваха 184 народни представители, от които 183 бяха " за ", а един се въздържа. Мандатът на Иванов ще е 4 години.

В отчета на Комисия по труда, обществената и демографската политика се показва, че Ивайло Иванов е приключил висше икономическо обучение във ВФСИ " Димитър Ценов " - Свищов, компетентност " Финанси и заем " през 1993 година и висше юридическо обучение в ЮЗУ " Неофит Рилски " - Благоевград през 2008 година Бил е заместител изпълнителен шеф и изпълнителен шеф на Агенцията за обществено подкрепяне. От юни 2016 година е заместник-министър на труда и обществената политика.

При чуването на Иванов в комисията той е показал своята идея за ръководство на Национален осигурителен институт. Сред главните му цели ще бъдат откриване на нови и рационализиране на съществуващи услуги, създаване на ефикасни взаимоотношения с сътрудниците, развиване на човешките запаси, дейно ръководство на финансите, реализиране на висока осведомителна сигурност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР